Новини

Кадрові зміни в АТ НЗФ

22 червня 2022 року, під час оперативної наради генерального директора АТ НЗФ з керівниками структурних підрозділів, відбулась історична подія для заводу – відповідно до рішення Наглядової ради та особистої заяви Володимира Куціна, з 1 липня 2022 року він припинив свої повноваження, як голова правління та генеральний директор. Замість нього цю посаду зайняв директор фінансовий, головний бухгалтер Руслан Пономаренко. 

 

- Це моє особисте рішення, у правильності якого я впевнений, - сказав Володимир Семенович. - Мені 73-й рік, в 2022 році виповнилось рівно 50 років, як я працюю в металургії, 22 роки та 7 місяців з них я обіймав посаду голови правління, генерального директора Нікопольського феросплавного заводу. І це були гарні часи. Дякую всім вам за це! Але прийшов час передати керівну посаду більш молодим та перспективним. І я це роблю із задоволенням та 100% впевненістю, що Руслан Валерійович – достойна, порядна, фахова людина, яка стане гідним моїм наступником та керманичем нашого рідного АТ НЗФ. Я вітаю його та запевняю – він впорається з поставленими задачами, звісно, з допомогою всього нашого колективу. Я зі свого боку зроблю все, аби підприємство так само стабільно розвивалось – буду допомагати, залишившись у складі правління заводу та виконуючи повноваження радника генерального директора. 

 

- Я вдячний за довіру! Сподіваюсь, ми всі разом втримаємо ту високу планку, яку Володимир Семенович встановив за всі роки свого головування підприємством, - сказав Руслан Пономаренко.