Продукція

Інтернет-магазин ТМ "Ніка"

Цех виробництва трикотажу ТМ «НІКА», заснований у 1993р. за участю італійської фірми «SIRCHE». ТМ «Ніка» здійснює розробку та виробництво різноманітного асортименту панчішно-шкарпеткових виробів і безшовного трикотажу. Класичний стиль - візитна картка торговельної марки «НІКА».

ТМ « Ніка» виробляє різноманітний асортимент жіночої безшовної білизни і колготок щільністю від 15 до 250 Den. У виробництві ексклюзивних колготок використовується технологія «LYCRA 3D», що дозволяє випускати колготи щільністю від 20 до 60 Den., які мають підвищену еластичність та міцність («Камея», "Камея-Люкс", "Камея-Шик", «Фантазія 3D»).

У виробництві безшовної білизни застосовують ніжне і м'яке мультифіламентне волокно і обплетену лайкру, це дозволяє корегувати фігуру, підкреслювати красу тіла, забезпечувати повну волю рухів і комфорт, ці вироби прекрасно підходять для занять спортом.

Всю продукцію виготовляють на високотехнологічному сучасному в'язальному устаткуванні фірм Lonati і SANTONI, із застосуванням сировини відомих світових виробників поліамідних та еластанових ниток концернів Continental Fibre і INVISTA. Цех оснащений сучасним швейним устаткуванням закордонних фірм Rimoldi, Union Special та ін. Упакування продукції проходить на італійських автоматичних лініях Corteze.

Різноманітний асортимент моделей колготок і безшовної білизни ТМ «Ніка» постійно оновлюється в залежності від напрямків моди та потреб покупців.